سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 48920
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1395 - 14:24
    رئیس مرکز آمار ایران

    اقتصاد مقاومتی مدیریت جهادی می‌طلبد/برخی دستگاه‌ها آمار حوزه خود را نمی‌دهند

    رئیس مرکز آمار ایران با اشاره به اینکه علی‌رغم توافق مبنی بر دریافت آمار دستگاهها، برخی دستگاه‌ها به دلیل نبود ضمانت اجرایی، اطلاعات آماری به این مرکز نمی‌دهند.

    اقتصاد مقاومتی مدیریت جهادی می‌طلبد/برخی دستگاه‌ها آمار حوزه خود را نمی‌دهند

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ امیدعلی پارسا رئیس مرکز آمار ایران امروز در نشست اقتصاد مقاومتی، نظام آماری و حسابداری ملی گفت: علیرغم توافق قبلی با دستگاههای اجرایی، اما برخی دستگاهها اطلاعات آماری خود را به مرکز آمار ایران ارائه نمی‌کنند. در این زمینه ضمانت اجرایی وجود ندارد و مکانیزمی برای الزام وجود ندارد.

    وی با اشاره به اینکه نوین‌سازی آماری در حال انجام است، تصریح کرد: در افق چشم‌انداز 1404 مرکز آمار باید به یگانه مرجع آمارهای رسمی کشور تبدیل شود، در حال حاضر شیر قطع و وصل اعتبارات آماری کشور باید دست مرکز آمار باشد، تا ضمانت اجرایی پیدا کند و موافقت اولیه رئیس سازمان برنامه و بودجه با این موضوع نیز صورت گرفته است.

    رئیس مرکز آمار ایران ادامه داد: مدیریت تهیه و تولید و استقرار نظام آمارهای ثبتی مبنا برعهده ما است و ما صرفا مجری یکسری از طرح‌های آماری نیستیم.

    پارسا تاکید کرد: به هر قیمتی دنبال استقرار نظام آمارهای ثبتی مبنا هستیم، حتی اگر 5 سال آینده سرشماری نداشته باشیم.

    وی افزود: برای اجرای اقتصاد مقاومتی هر فردی بی‌قید و شرط باید از خود شروع کند و نیاز به مدیریت جهادی است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما